Isot linjaukset: Nämä asiat ovat haaveitani, jotka aijon muuttaa todeksi. Näitä pilkon pienemmiksi, jotta nämä asiat olisivat sitten paremmin toteutettavissa.

Ensimmäinen tavoitteeni on saada firma tuottamaan tänä vuonna niin paljon, ettei minun tarvitse murehtia joka yö sitä, että riittävätkö rahat laskujen maksuun. Koska tuo lama / taantuma osoittaa nyt joidenkin uutisten mukaan helpottavan on mieleni ehkä pikkaisen helpottunut. Mutta se ei vielä näy liiketoiminnassa.

Toinen tavoitteeni on se, että pääsen kokonaan omilleni. Tämä taas tarkoittaa eroa. Jos puhutaan suoraan ja suomeksi. Ja tämä tavoite taas tarkoittaa sitä, että se on enemmän ja enemmän sidoksissa tuohon tavoitteeseen yksi. Nyt herää kysymys, miksi minä asetan tavoitetta eroon??? Syitä on monia. Jotka kertoilen myöhemmin.

Kolmas tavoitteeni on aktivoida itseni muutenkin. Liikuntaa on hyvä lisätä ja täältä kotoa ulos lähteminen ja ystävien ja kavereiden tapaaminen on suotavaa. Ettei yhteydenpito jää lähes pelkästään netin ja kännykän varaan niinkuin se tähän mennessä on hyvinkin isolta osin jäänyt.